Tips: Körkortsfrågor från Körkort.se

Vi har en sajt som vi vill tipsa lite extra om, nämligen Körkort.se, en sida som erbjuder körkortsfrågor på nätet!

Själva sidan har funnits länge (enligt Webconfs verktyg i nästan 10 år) och ger ett gediget och seriöst intryck. Deras Facebooksida har också ganska många likes (för att vara en så pass nischad sida), runt 3500, och de har ett aktivt forum. Enligt reklamen har de flera tusen körkortsfrågor, och så vitt vi testat så verkar det stämma – frågorna repeteras inte, i alla fall vad vi märkte under våra tester.

Det är enkelt att skapa konto och regga sig, även om vi inte riktigt fattade varför man behöver uppge sin adress när man skapar konto. Förmodligen är det för att betalningarna, som går smidigt och enkelt via kreditkort eller internetbank, ska gå igenom smärtfritt. Hur som helst, det är det enda som tar lite extra tid, men annars går allt smidigt.

Och när man väl skapat konto är det bara att sätta igång och göra körkortsfrågor. Från början har man bara tillgång till demotest, men demotesten är tillräckligt för att man ska få en uppfattning av hur programmet fungerar och om man vill använda sig av det. Gillar man upplägget, ja, då är det bara att köpa ett medlemskap för att få full tillgång till alla körkortsfrågor.

Man kan logga in från alla datorer som är anslutna till internet, liksom från nyare mobiler och surfplattor, så det går fint att plugga körkortsfrågor till exempel när man är på väg till skolan eller när man sitter på ett fik och har tråkigt. Och det är en stor fördel – om du ska träffa vänner för att ta en fika och de fastnar i kollektivtrafiken och meddelar att de är 30 minuter sena kommer du förmodligen inte ha med dig en tjock körkortsbok, men du har förmodligen med dig din mobil. Och då kan du gott passa på att plugga lite körkortsfrågor, eller hur!?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This entry was posted on 10/29/2012 and is filed under Blandat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.