Siter där man kan låna pengar direkt

Här är en artikel om siter där man kan låna pengar och där man kan hitta långivare. När man behöver ett lån så vill man ju gärna låna pengar direkt utan att behöva fylla i en massa papper och förklara varför man behöver låna pengar och vad man skall använda pengarna till. Det man är ute efter är helt enkelt ett snabblån där man har pengarna på kontot direkt. Det finns ett flertal företag som erbjuder lån online och vilka krav de ställer på dig som låntagare varierar mellan bolagen. Många godkänner lån även om du har betalningsanmärkningar. Ferratum erbjuder t.ex. lån till dig som har upp till 5 betalningsanmärkningar så länge de är äldre än 6 månader.

Olika kriterier för godkänt lån

Långivare av smslån har på grund av att de från början inte tog UC på sina kunder tagit fram egna tekniker för att avgöra om en ansökning skall godkännas eller inte. De har byggt algoritmer som tittar på ett antal olika faktorer hos den sökande och sedan avgör om lånet skall beviljas eller inte. sms kredit är ett sånt bolag, fördelen för långivaren är att man minskar sina kreditförluster genom att noggrant granska varje ansökan.

Recensioner av långivare

Eftersom det har startats så många långivare online så har det också skapats en hel del siter som erbjuder recensioner av lån t.ex.

Det finns fördelar för en låntagare att läsa recensionerna av långivarna, i många fall kan man med utgångspunkt från dem skapa sig en uppfattning om vilken långivare man vill ansöka om lån hos. Vi kommer förmodligen att få se en kraftig ökning av antalet bolag som erbjuder internetlån i framtiden. Tittar man på den finska marknaden så hittar man betydligt fler långivare än på den svenska, detta trotts att Sverige är ett större land. Det betyder sannolikt att det kommer fler aktörer in på marknaden här. Både i form av stora internationella aktörer och nystartade lokala aktörer.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This entry was posted on 07/15/2012 and is filed under Finans. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.