Äta gås på kött restaurang i Malmö

Jag har blivit bjuden med att gå och äta gåsamiddag i Malmö hos mina släktingar i veckan. Det skulle visst vara på en kött restaurang som heter Söderbloms. Jag föredrar främst kyckling men då det bjuds på gås får man offra sig för en middag i alla fall. Jag hoppas att denna restaurangen erbjuder lika fina luncher som andra restauranger gör i Malmö. Inte för att jag brukar vara där så ofta men ändå.

Vad kan man mer hitta på?

När jag ändå befinner mig i stan hade jag tänk ta en titt på annat. Dock har jag inte bestämt mig för vad ännu. Kanske tar man en tripp över till Köpenhamn då det endast är någon mil över vattnet. Har du som läser detta något tips på vad man kan gör i Malmö? Jag är inte den klipskaste på att komma på säker heller, får väl fråga släktingarna när man kommer ner på onsdag.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This entry was posted on 11/13/2012 and is filed under Mat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.